Tortas "Žvaigždė"

Tortas "Žvaigždė"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, SPELTA, 7 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 500 gramų
  • Standiklis, grietinėlės, 2 pakeliai
  • Cukrus, kremui, pagal skonį
  • Kakava, 3 valgomieji šaukštai
  • Riešutai, 1 sauja
  • Pabarstukai, 1 sauja
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską, pilti aliejų, dėti kakavą ir maišyti iki vientisos masės.

  2. Paruoštą tešlą pilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol medinis pagaliukas, jį įsmeigus, bus sausas.

  3. Kremas:
    Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).

  4. Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis, sutepti kremu, ir papuošti riešutais bei pabarstukais.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą