Tortas "Žvaigždė"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, SPELTA, 7 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 500 gramų
- Standiklis, grietinėlės, 2 pakeliai
- Cukrus, kremui, pagal skonį
- Kakava, 3 valgomieji šaukštai
- Riešutai, 1 sauja
- Pabarstukai, 1 sauja
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, berti miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską, pilti aliejų, dėti kakavą ir maišyti iki vientisos masės.
Paruoštą tešlą pilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje, kol medinis pagaliukas, jį įsmeigus, bus sausas.
Kremas:
Šaltą grietinę gerai išplakti, dėti standiklį ir cukrų (pagal skonį, dar galima įdėti truputį citrinos rūgšties).Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjauti į tris dalis, sutepti kremu, ir papuošti riešutais bei pabarstukais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai