Torteliai su uogomis

Torteliai su uogomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Kepimo milteliai, 10 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Sviestas, 125 gramai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Citrinos, žievelė
Gaminimo instrukcija:

Pertepimui ir puošimui dar reiks: 500— 800 g šviežių ar konservuotų vyšnių be kauliukų, 1/4 stiklinės saldžios grietinėlės 35% , šaukštas cukraus, truputis vanilino, 1,5 arbatinio šaukštelio želatinos.

Sviestas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušiniai, citrinos žievelė. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais. Užminkoma tešla, plonai iškočiojama ir su stikline išspaudžiami paplotėliai. Kepama karštoje orkaitėje.
Grietinėlė atšaldoma ir su cukrumi bei vanilinu išplakama iki strangrių putų. Supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Paplotėliai pertepant kremu
suklijuojami po 2. Ant viršutinio aplink pagal kraštą uždedamas švirkštu kremo bortelis, o kai masė sustingsta, į vidurį pridedama vyšnių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Linute
2017-02-05 14:50
Dulite