Tortilijų tortukas su tunu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tortilija, 4 vienetai
- Majonezas
- Konservuotas tunas, 2 skardinės
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, virti, takuoti, 3 vienetai
- Prieskoniai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Fermentinis sūris, tarkuotas, 400 gramų
- Česnakas
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Gaminami 3 pertepimai.
1 pertepimas: konservuoto tunas, šaukštas majonezo.
2 pertepimas: virti kiaušiniai, truputis prieskonių pagal skonį (labai skanu aštresni, pvz. paukštienos), kelios skiltelės česnako, majonezas viskam išmaišyti.
3 pertepimas: fermentinis sūris, česnakas pagal skonį ir majonezas išmaišyti.Tortilijas reikia šiek tiek sutepti majonezu ir sluoksniuoti: tortilija, tuno sluoksnis, tortilija, kiaušinių sluoksnis ir t.t. Tortą aptepti likusia sūrio ar kiaušinio mase, 4-5 valandas laikyti šaldytuve.
Puošti galima alyvuogėmis, marinuotomis smulkiomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-05-14 23:27
tunas tai be skonio
2010-05-12 21:29
As zinau panasu zuvies torta.Norfose buna pirkti 'amp;#039;Napaleono 'lakstu,juos truputi aptepame majonezu po to dedame karsto rukimo skumbres mazaisgabaleliais [paeiliui su marinuotu agurkeliu griezineliais],pabarstome krapais ir taip visa sluoksniojame.viso yra 5lakstai.skumbres reikia deti puse ant vieno laksto.lakstu kaina virs 5 litu.salddytuve reikia palaikyti per nakti.Labai skanu.
2009-09-08 20:14
idomu o lietiniu blynai ar tiktu?
2009-08-12 12:36
Nesenai pabandem viena sluoksni pertepti ant sviesto keptais pievagrybiais su svogunu. Paeksperimentavom, o rezultatas gavosi. Dabar visada taip darysiu
2010-05-18 21:23