Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, 300 gramų
- Alyvuogių aliejus, 250 mililitrų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Bulvės, 500 gramų
Nuskustas bulves supjaustome plonais grežinėliais. Nuluptą svogūną supjaustome smulkiais grežinėliais. Sudedame bulves ir užpilame alyvuogių aliejumi ir kepame ant mažos ugnies, truputį pakepinus sudedame pjaustytą svoguną ir druską. Kepame kol bulvės ir svogunai bus iškepę ir minkšti, svarbu, kad aliejaus nebūtų per daug. Visą šitą iškeptą turinį dedame į kitą indą ir nusausiname aliejų (čia jau jums spręsti kaip tai geriau padarysit). Tada kepintas bulves sumaišome su plaktais kiaušiniais. Sudedame viską į keptuvę, palyginame paviršių, kad įgautų gerą formą ir pakepame kelias minutes, po to atsargiai apverčiame ir pakepame dar kelias minutes, antra pusę! vole :) Tortilla de patatas (bulvių tortas) baigtas. Jei ką praleidau ar ko nors nesuprantat rašykit komentarus :)
2013-08-15 19:23
2010-06-01 15:45
2010-05-09 22:31
2010-05-08 21:27
2013-10-05 14:30