Tortukas "Gaiva"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinė, 400 gramų
- Grietinėlė, 35%, 300 mililitrų
- Biskvitas, 3 vienetai
- Cukrus, 2 stiklinės
- Bananai, 3 vienetai
- Vynuogės, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 9
Supilam grietinėlęsu cukrumi ir išplakam plaktuvu.
Supilam grietine su cukrumi ir išplakam su plaktuvu.
Dedame biskvitą pertepame su grietines mase, po to dedame supjaustytus vaisius, sudedame grietinėlę ir tolygiai paskirstome, uždedame kitą biskvitą ir darome viską taip pat.
Viršutiniam biskvitui taip pat tepame grietinę ,grietinėlę. Viršų papuošiame su vaisiais.
Padedame į šaldytuvą 4 valandoms.
Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...
» Rašyti komentarą
» Komentarai