Toskanos pupelių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 2 skiltelės
- Salierai, 150 gramų
- Morkos, 120 gramų
- Kiauliena, kumpis, 2
- Pomidorai, dideli, 4 vienetai
- Sultinys, daržovių, 1.5 litro
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Petražolės, 1 sauja
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Pupelės, baltos, 300 gramų
- Pomidorų pasta, 70 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pupeles užpilame vandeniu ir paliekame per naktį.
Aliejumi pateptoje keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną, česnaką, salierą, morkas ir kumpį.
Pomidorus supjaustome kubeliais.
Pupeles, pakepintas daržoves, pomidorus sudedame į puodą ir užpilame sultiniu.
Įmaišome cukrų, pomidorų pastą, sukapotas petražoles.
Užvirkite, po to ugnį sumažinkite iki virkite apie 1-1,5 val., kol suminkštėja pupelės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-01-29 16:28