Toskanos pupelių sriuba

Toskanos pupelių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Salierai, 150 gramų
  • Morkos, 120 gramų
  • Kiauliena, kumpis, 2
  • Pomidorai, dideli, 4 vienetai
  • Sultinys, daržovių, 1.5 litro
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Petražolės, 1 sauja
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Pupelės, baltos, 300 gramų
  • Pomidorų pasta, 70 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pupeles užpilame vandeniu ir paliekame per naktį.
Aliejumi pateptoje keptuvėje pakepiname susmulkintą svogūną, česnaką, salierą, morkas ir kumpį.
Pomidorus supjaustome kubeliais.
Pupeles, pakepintas daržoves, pomidorus sudedame į puodą ir užpilame sultiniu.
Įmaišome cukrų, pomidorų pastą, sukapotas petražoles.
Užvirkite, po to ugnį sumažinkite iki virkite apie 1-1,5 val., kol suminkštėja pupelės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
AGNI
2014-01-29 16:28
nesąmonė visas daržoves virti vienu metu sumestas į puodą.