Totorių duona
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, 100 gramų
- Druska
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Kvapieji pipirai, malti
- Duona, rūpi, riekė, 1 vienetas
- Sviestas
- Kiaušiniai, tryniai, 1 vienetas
- Svogūnai, smulkintas, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Malta mėsa pagal skonį sumaišoma su druska, susmulkinta petražole, smulkiai supjaustytais svogūnais ir rupiai sumaltais pipirais.
Pakepinta riekė sočios rupios duonos plonai aptepama sviestu, ant jos uždedama žalios mėsos masė, šakute išplojama, viduryje įspaudžiamas nedidelis įdubimas, į jį sumušamas trynys ir duona dedama į įkaitusį grilį ant grotelių.
Po 2-3 minučių patiekalas turi būti gatavas. Tiekiama medinėje lėkštėje su morkų salotomis.
Tai sotus sumuštinis. Šalia turėtų stovėti alaus bokalas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-12-04 21:42
neysivaizduoju kajp žalia mesa iškepa per 2 3 minutes
2011-03-15 20:10