Tradicinė balta mišrainė "Varpeliai"

Tradicinė balta mišrainė "Varpeliai"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, virtos, 8 vienetai
  • Morkos, virtos, 4 vienetai
  • Agurkai, rauginti, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Žirneliai, (konservuoti), 1 stiklinė
  • Majonezas, DAUMANTŲ, 100 gramų
  • Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
  • Poras, smuolkintas, 1 valgomasis šaukštas
  • Granatai, sėklos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Dalį morkos, agurko ir 1 kiaušinį palikti papuošimui. Likusias morkas, bulves, svogūną, agurkus, kiaušinį supjaustyti kubeliais.Suberti žirnelius, druską,pipirus, sudėti didžiają dalį majonezo, išmaišyti. Sudėti mišrainę į indą, aptepti likusiu majonezu. Paliktą kiaušinį nulupti, atskirti baltymą nuo trynio, kiekvieną atskirai susmulkinti. Iš smulkinto kiaušinio, morkos ir agurko juostelių padaryti varpelio formą ant mišrainės, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, iš palikto agurko padaryti kaspiną varpeliams, papuošti smulkintais porais, granato sėklomis.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai