Tradicinė pica

Tradicinė pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Dešra, picos įdarui, arba kumpis, 300 gramų
  • Česnakas, padažui, 2 skiltelės
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Rozmarinas, padažui
  • Sūris, picos įdarui, fermentinis, 150 gramų
  • Vanduo, šiltas, 70 mililitrų
  • Mielės, 25 gramai
  • Druska, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorai, padažui, 3 vienetai
  • Druska, padažui, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Bazilikas, padažui
  • Alyvuogės, picos įdarui, nebūtina, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Visų pirma išmaišome tešlą, iškarto sudedame miltus, mieles, užpilame vandeniu, įberiame druskos ir cukraus. Išminkome.
Tada kočėlu lygiai iškočiojame iki gražaus, plono blyno.
Paliekame 10-15 min.

Tuo tarpu gaminame padažą: sutrintus pomidorus sudedame į įkaitintą keptuvę. Kaitiname 5 minutes.
Suberiame prieskonius ir dar truputį pakaitiname.
Tada padažą tolygiai paskirstome ant tešlos.

Supjaustome dešrą ir sudėliojame ant tešlos. Sutarkuojame sūrį ir užberiame ant viršaus. Pašauname į 180-200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 20 minučių.
Tešla bus minkšta ir skani, o viršus gražiai apskrus :)

Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ivertintojas
2012-07-02 03:26
Paprasta pica,bet man puikiai gavos uzskaitau si recepta
antons
2011-06-06 22:16
bandziau labb skanu
Išmintinga
2011-06-02 22:17
Manau, kad recepto autorius amp;gt;
Miglė
2011-05-22 11:01
Gal kas bandė ?