Tradicinė pica visai šeimai
- Kvietiniai miltai, 225 mililitrai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Mielės, sausos, pakelis, 1 vienetas
- Vanduo, 75 mililitrai
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Iš viso iš šito recepto jums išeis 2 skanių picų tešlos.
Įdėkite miltus, druską ir mieles į dubenį.
Pamaišykite 20 sekundžių.
Įpilkite vandenį.
Pamaišykite 15 sekundžių.
Įpilkite alyvų aliejų.
Maišyti su šaukštu, o kai pasidarys sunku, naudokite rankas.
Maišyti 4-5-6 minutes. (rekomenduoju 5)
*Jeigu jausit, kad tešla darysis šiek tiek lipni, galite įberti nedaug miltį, kol tešla bus šilta ir minkšta.
Dabar tešla padalinkite per pusę. Vieną pusę idekite į aliejuota dubenį ir palikite kitam kartui, o antra pusę jus pasiruošite valgyti.
Antra pusę įdėkite į aliejuota dubenį ir palykite šiltoje vietoje apie 1-2 valandas.
Kai tešla bus pakilusi galite ją ištraukti iš dubenio ir pasidaryti savo pica. Išlyginkit ją, užberkit savo ingredientų ir kepkite ~260C temperatūroje 7-10 minučių.
Skanaus!
2011-03-06 08:35
2011-02-28 17:19
2011-01-07 14:35
2010-12-18 19:26
2011-07-20 19:51