Tradiciniai bulviniai blynai
Tradiciniai bulviniai blynai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, vidutinio dydžio, 6 vienetai
- Svogūnai, vidutinio dydžio, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Citrinų sultys, nebūtina, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 0.666667 arbatinio šaukštelio
- Juodieji pipirai, 0.333333 arbatinio šaukštelio
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Svogūną nulupame, supjaustome nedideliais kubeliais.
Bulves nulupame, sutarkuojame bulvine smulkia tarka (arba tarkavimo mašina). Gautą bulvių masę nukošiame per sietelį, tada sudedame į didesnį indą, įmušame kiaušinį, sudedame svogūną, įpilame citrinos sulčių (je naudojate), pagardiname druska, pipirais ir išmaišome.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname pora šaukštų aliejaus. Dedame po 1 valg. š. bulvių masės ir kepame blynus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus, iškepusius dedame į lėkštę. Taip iškepame visus blynus ir skanaujame.
» Rašyti komentarą
» Komentarai