Tradicinis keksas

Tradicinis keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kakava, milteliai
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Visus produktus, išskyrus kakavos miltelius, gerai išmaišyti. Ketvirtadalį tešlos atskiriame ir sumaišome su kava. Pilti į kepimo indą pusę baltos tešlos, tuomet tešlą su kava ir likusią baltą tešlą. Kepti keksą 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)

» Rašyti komentarą
» Komentarai
LAIMA
2016-09-21 09:34
AR NEINA MARGARINAS AR SVISTAS /
Ingrida
2015-12-06 19:39
Keksas skanus
Aistė
2015-05-26 22:21
Skanus gavosi, tik dar itarkavau sokolado
Mantas
2015-02-06 13:10
Man labai gerai viskas isejo skanu.
Daiva
2015-01-21 12:12
reikia sodos saukstelio ir kepimo milteliu saukstelio?