Tradicinis keksas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Grietinė, 1 stiklinė
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kakava, milteliai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Visus produktus, išskyrus kakavos miltelius, gerai išmaišyti. Ketvirtadalį tešlos atskiriame ir sumaišome su kava. Pilti į kepimo indą pusę baltos tešlos, tuomet tešlą su kava ir likusią baltą tešlą. Kepti keksą 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-12-06 19:39
Keksas skanus
2015-05-26 22:21
Skanus gavosi, tik dar itarkavau sokolado
2015-02-06 13:10
Man labai gerai viskas isejo skanu.
2015-01-21 12:12
reikia sodos saukstelio ir kepimo milteliu saukstelio?
2016-09-21 09:34