Trapios tešlos sausainiai

Trapios tešlos sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
  • Sviestas, 250 gramų
  • Cukrus, 250 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Mielės, 30 gramų
  • Vanilė
Gaminimo instrukcija:

Sviestas su cukrumi sukamas, kol masė pasidaro puri. Į sukamą masę po vieną įmušami kiaušiniai, suberiami miltai su vandenyje tirpintomis mielėmis ir viskas gerai išmaišoma, palaukiama kol iškils. Tešla turi būti tokio tirštumo, kad švirkščiama pro konditerinę tūtelę, išlaikytų formą. Jei tešla sušilusi — atvėsinama. Skardoje įtiestas pergamentinis popierius ištepamas riebalais ir pabarstomas miltais. Sausainėliai padaromi norimos formos ir kepami labai karštoje orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Mergaite
2017-09-26 14:41
kokie faini sausainiai xd Myliu juos!!!!
PanelėX
2017-09-20 19:16
ŽIAURIAI FAINI !!!!!!!
Auksė
2017-02-19 17:23
Aš myliu šitą receptą
Emilija
2017-02-19 17:20
Wdnusdjjsjsjajahajajsbshshahajajajajsjjssujsjsj
Violeta
2016-06-11 21:36
Super. As is pusantros normos dariau. Nedejau mieliu, bet kepiau su Malseno Self raising miltais. Uzdejau razinu, aguonu. Faini.