Trapios tešlos sausainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
- Sviestas, 250 gramų
- Cukrus, 250 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Mielės, 30 gramų
- Vanilė
Gaminimo instrukcija:
Sviestas su cukrumi sukamas, kol masė pasidaro puri. Į sukamą masę po vieną įmušami kiaušiniai, suberiami miltai su vandenyje tirpintomis mielėmis ir viskas gerai išmaišoma, palaukiama kol iškils. Tešla turi būti tokio tirštumo, kad švirkščiama pro konditerinę tūtelę, išlaikytų formą. Jei tešla sušilusi — atvėsinama. Skardoje įtiestas pergamentinis popierius ištepamas riebalais ir pabarstomas miltais. Sausainėliai padaromi norimos formos ir kepami labai karštoje orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-09-20 19:16
ŽIAURIAI FAINI !!!!!!!
2017-02-19 17:23
Aš myliu šitą receptą
2017-02-19 17:20
Wdnusdjjsjsjajahajajsbshshahajajajajsjjssujsjsj
2016-06-11 21:36
Super. As is pusantros normos dariau. Nedejau mieliu, bet kepiau su Malseno Self raising miltais. Uzdejau razinu, aguonu. Faini.
2017-09-26 14:41