Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sūris, tarkuotas DŽIUGAS, 50 gramų
- Sviestas, šaltas, 100 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Miltai, 150 gramų
- Druska
- Svogūnai, 4 gramai
- Kiauliena, šoninė, šaltai rūkyta, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Majonezas, VILNIUS, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 200
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Iš tešlai skirtų produktų suminkyti tešlą ir padėti šaltai 1val.
Svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti su trupučiu sviesto,kol taps skaidrūs.Atskirai pakepinti supjaustytą kubeliais šoninę.Kiaušinius sumaišyti su grietine,majonezu ir krakmolu,sudėti atvėsusią šoninę ir svogūnus,pagardinti pipirais.
Tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto stalo ir išspausti apskritimus[aš tai padariau su stikline].Apskritimus sudėti į silikono keksiukų formeles,dėti po šaukštelį įdaro ir kepti 190°C apie 20 - 30 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-04 09:25
Labai skanu
2015-04-06 20:52