Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine

Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sūris, tarkuotas DŽIUGAS, 50 gramų
  • Sviestas, šaltas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai, 150 gramų
  • Druska
Įdarui:
  • Svogūnai, 4 gramai
  • Kiauliena, šoninė, šaltai rūkyta, 200 gramų
Tešlai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Majonezas, VILNIUS, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 200
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų produktų suminkyti tešlą ir padėti šaltai 1val.

  2. Svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti su trupučiu sviesto,kol taps skaidrūs.Atskirai pakepinti supjaustytą kubeliais šoninę.Kiaušinius sumaišyti su grietine,majonezu ir krakmolu,sudėti atvėsusią šoninę ir svogūnus,pagardinti pipirais.

  3. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto stalo ir išspausti apskritimus[aš tai padariau su stikline].Apskritimus sudėti į silikono keksiukų formeles,dėti po šaukštelį įdaro ir kepti 190°C apie 20 - 30 min.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai
aguonele
2015-04-06 20:52
Man visai neskanu, kai mano psl receptas nukopijuojamas ir be saltinio nurodymo toliau kazkur kaip savas parduodamas
inga
2015-04-04 09:25
Labai skanu