Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine

Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Svogūnai, vidutinio dydžio, 4 vienetai
  • Kiauliena, šoninė, šalto rūkymo, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Grietinė, 200 gramų
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
Tešlai:
  • Sūris, 50 gramų
  • Sviestas, šaltas, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš tešlai skirtų produktų suminkyti tešlą ir padėti į šaldytuvą bent porai valandų.

  2. Svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti su trupučiu sviesto, kol taps skaidrūs. Atskirai pakepinti supjaustytą kubeliais šoninę. Kiaušinius sumaišyti su grietine ir krakmolu, sudėti atvėsusią šoninę ir svogūnus, pagardinti pipirais.

  3. Tešlą iškočioti ant miltais pabarstyto stalo ir išspausti apskritimus (aš tai padariau su stikline).Apskritimus sudėti į silikono keksiukų formeles, dėti po šaukštelį įdaro ir kepti 190°C temp. apie 20 - 30 min.


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Jolanta.M
» Rašyti komentarą
» Komentarai