Trapūs ryžių miltų sausainiai

Trapūs ryžių miltų sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ryžių miltai, 500 gramų
  • Aliejus, 250 gramų
  • Cukraus pudra, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Vanduo, 100 mililitrų
  • Maltas kardamonas, 1 žiupsnelis
  • Maltas imbieras, 1 žiupsnelis
  • Aguonos, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius išplakame su persijota cukraus pudra, supilame aliejų ir vandenį. Miltus persijojame ir įmaišome į gautą tešlą kartu su imbieru ir kardamonu.

  2. Kiaušinių baltymus išplakame iki baltumo ir atsargiai įmaišome. Tešlą uždengiame ir paliekame šaldytuve per naktį.

  3. Apvalius sausainius galima formuoti tiesiog rankomis arba formelės pagalba. Papuošiame aguonomis. Kepame 180 °C temperatūroje apie 10 minučių. Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Onė
» Rašyti komentarą
» Komentarai