Trapūs sausainiai

Trapūs sausainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kvietiniai miltai, 350 gramų
  • Druska
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Miltus suberkite į krūvelę.
Į miltų krūvelę įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų, vanilinį cukrų, burokine tarka sutarkuotą sviestą ir citrinos žievelę.
Gerai išminkykite.
Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve 1 valandai.
Kai tešlą išimsite iš šaldytuvo, labai plonai iškočiokite.
Su formelės išspauskite arba supjaustykite su peiliu tešlą.
Sausainius galite papuošti riešutais arba aguonomis.
Sausainius sudėkite ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepkite 15 minučių 180-190 laipsnių orkaitėje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
jonas ovsiukas
2017-01-13 15:52
kaka fu meslas
Andrėja .;*
2012-02-25 15:34
Atrodo visai patraukliai, reikia bandyti issikepti .