Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru

Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 100 gramų
  • Manų kruopos, 100 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukraus pudra, 50 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Maltas kardamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Maltas imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aguonos, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.

  2. Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.

  3. Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Onė
» Rašyti komentarą
» Komentarai