Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 100 gramų
- Manų kruopos, 100 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Cukraus pudra, 50 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Maltas kardamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Maltas imbieras, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aguonos, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Sudedame miltus, manus, kepimo miltelius, kardamoną ir imbierą. Viską labai gerai išminkome.
Formuojame sausainius ir dedame į kepimo skardą. Paliekame pakankamai vietos tarp sausainių. Papuošiame aguonomis.
Kepame 160 °C temperatūroje apie 20 minučių. Iškepusius sausainius paliekame pilnai atvėsti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai