Traški vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai
- Druska
- Vištienos filė, 300 gramų
- Česnakas, 3 skiltelės
- Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
- Kalendra, malta, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Džiūvėsėliai
- Aitrioji paprika, malta, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai