Traški vištiena

Traški vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, krūtinėlė, 500 gramų
  • Džiūvėsėliai, 200 gramų
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Čiobreliai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos filė supjaustome norimomis juostelėmis (storiau ar ploniau). Sudedame vištienos prieskonius, druską, pipirus, šviežius ar džiovintus čiobrelius ir paliekame marinuotis.

  2. Išplakame kiaušinius. Į dubenėlį įpilame maltų džiūvėsėlių.

  3. Vištienos juosteles pavoliojame džiūvėsėliuose, kiaušinių plakinyje, tada dar karta džiūvėsėliuose.

  4. Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda.

    Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jalena smešnova
2015-01-03 14:01
Puiku,Gintare! Iš 7g vištienos išejo 23porcijos šio deserto :€€€€ snovym godam
lopas
2015-01-03 13:59
Skanu,tikrai gardu,valgem su šeima,patiko. Patiko labai.