Traški vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, krūtinėlė, 500 gramų
- Džiūvėsėliai, 200 gramų
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Čiobreliai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištienos filė supjaustome norimomis juostelėmis (storiau ar ploniau). Sudedame vištienos prieskonius, druską, pipirus, šviežius ar džiovintus čiobrelius ir paliekame marinuotis.
Išplakame kiaušinius. Į dubenėlį įpilame maltų džiūvėsėlių.
Vištienos juosteles pavoliojame džiūvėsėliuose, kiaušinių plakinyje, tada dar karta džiūvėsėliuose.
Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda.
Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-03 13:59
Skanu,tikrai gardu,valgem su šeima,patiko. Patiko labai.
2015-01-03 14:01