Traškios salotos

Traškios salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salotos, 2 saujos
  • Aliejus, padažui, 4 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, raudoni, 150 gramų
  • Česnakas, padažui, 3 skiltelės
  • Duona, skrudinimui, balta, 200 gramų
  • Vištienos filė, 250 gramų
  • Sūris, fermentinis, 150 gramų
  • Agurkai, 300 gramų
  • Actas, padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, padažui
  • Juodieji pipirai, padažui
Gaminimo instrukcija:

Vištieną išvirti. Virti apie 20 minučių.
Po to supjaustyti juostelėmis.
Duoną supjaustyti kubeliais ir pakepinti keptuvėje, kol gražiai pagels arba orkaitėje.
Susmulkinti svogūnus, agurkus. Sūrį sutarkuoti.
Salotų lapus suplėšyti. Viską sumaišyti.
Padažui skirtus produktus sumaišyti (česnakus prieš tai sugrūsti) ir užpilti salotas.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
romke
2013-11-11 14:42
vietoj salotu dedu spinatu lapelius-kita viskas taip pat
kudulis
2013-11-04 13:17
nelabai neskaniai bet patikinamai gavosi neskanios salotos su neskaniu pomidoru padazu
kudulis
2013-11-04 13:15
ar galima nuo tokio komentaro uzsinoreti persti? o per ji daug koseti?
sdrtfhsdfh
2013-09-30 13:02
kiek zmoniu gali pavalgyt nuo sito recepto?
dalia
2013-08-12 18:18
cia gi Cezario salotos