Traškus obuolių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 600 gramų
- Avietės, 150 gramų
- Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Sviestas, 200 gramų
- „Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ , 180 gramų
- Grietinėlė, 35%, plakamoji, 50 mililitrų
- Miltai, kvietiniai, 120 gramų
- Avižiniai dribsniai, 60 gramų
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- „Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kokoso drožlės, 50 gramų
- Druska, košerinė, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vasariški obuoliai ir rūgščios avietės, besislepiančios po traškiu sluoksniu. Greitai pagaminama ir nuodėmingai skanu!
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C. Nulupkite obuolius, pašalinkite sėklalizdžius, nupjaukite kotelius ir supjaustykite. Sudėkite obuolius į pyrago kepimo formą kartu su avietėmis, pabarstykite cinamonu.Prikaistuvyje ištirpinkite sviestą kartu su cukrumi, sirupu ir grietinėle. Tada nukelkite nuo viryklės ir suberkite miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, kokosų drožles ir druską.
Gautu mišiniu padenkite obuolius ir kepkite 20–25 min. Tada palikite atvėsti. Tiekite su grietinėle, ledais ar vaniliniu padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai