Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu

Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Majonezas, DAUMANTŲ, 150 gramų
  • Vištiena, viščiukas broileris ar kitas paukštis, 1 vienetas
  • Druska
  • Pipirai
  • Česnakas, 6 skiltelės
Gaminimo instrukcija:

Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).

Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.


Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Tomas
» Rašyti komentarą
» Komentarai