Traškūs žagarėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kefyras, 1 stiklinė
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, tiek, kad šiek tiek kočiotųsi tešla, bet būtų ne per kieta
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra, pabarstymui
Gaminimo instrukcija:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka. Labai plonai nekočiojam, tada su peiliu pjaustome norimo dydzio juostelėmis ir dedame į verdantį aliejų. Iškepus nusausiname aliejų ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-21 12:22