Traškūs žiediniai kopūstai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Žiediniai kopūstai, 600 gramų
- Juodieji pipirai, sumalti
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sūris, fermentinis, smulkiai sutarkuotas, 80 gramų
- Alus, 100 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį vandenį ir pavirti 5 min. Po to nusausinti ir išskaidyti smulkesniais žiedynais.
Kiaušinius išplakti su prieskoniais, įmaišyti miltus, sūrį, supilti alų ir aliejų.
Kiaušinio plakinyje pamirkyti žiedinius kopūstus ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 220 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai