Trijų rūšių ridikėlių salotos

Trijų rūšių ridikėlių salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ridikėliai, geltonieji, 100 gramų
  • Ridikėliai, geltonieji, 100 gramų
  • Ridikėliai, geltonieji, 100 gramų
  • Svogūnai, laiškai, 100 gramų
  • Salotos
  • Krapai
  • Druska
  • Jogurtas, natūralus arba jogurtinė grietinė
Gaminimo instrukcija:

Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai