Trinta aguročių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
- Pienas, 1 stiklinė
- Agurotis, 200 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Petražolės, šaknis, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai