Trinta aguročių sriuba

Trinta aguročių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Agurotis, 200 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Petražolės, šaknis, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Supjaustyti aguročiai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sudedami į sultinį. Svogūnas, morka, petražolės šaknis smulkiai supjaustomi, pridėjus sviesto, iššutinama, sutrinama ir sukrečiama į sriubą. Miltai pakepinami, kol parusvės, atskiedžiami sultiniu ir supilami į sriubą. Užvirinama ir supilamas pienas, sumaišytas su kiaušinio tryniu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai