Trinta bulvių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 500 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Sultinys, 1 litras
- Pipirai
- Druska
- Pienas
- Sūris, pabarstymui
- Batonas, kubeliai
- Aliejus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Bulvės nuvalomos, supjaustomos gabaliukais, sudedamos į verdantį sultinį ir verdamos apie 7 min.
Morkos ir svogūnai nuvalomi, morkos sutarkuojamos, svogūnai supjaustomi bei pakepinami aliejuje.
Morkas ir svogūnus dedame į puodą kartu su bulvėmis ir verdame, kol daržovės pilnai išverda.
Tuomet daržovės sutrinamos smulkintuvu, įdedama pipirų ir druskos. Įpilamas pienas ir užvirinama.
Sriuba pilama į lėkštes, puošiama tarkuotu sūriu ir batono kubeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-02-06 14:57