Trinta burokelių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, daržovių, 0.5 litro
- Salierai, 200 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Morkos, 200 gramų
- Burokėliai, 500 gramų
- Svogūnai, 150 gramų
- Petražolės
- Grietinė
- Baravykai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai