Trinta burokelių sriuba

Trinta burokelių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, daržovių, 0.5 litro
  • Salierai, 200 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Morkos, 200 gramų
  • Burokėliai, 500 gramų
  • Svogūnai, 150 gramų
  • Petražolės
  • Grietinė
  • Baravykai, džiovinti
Gaminimo instrukcija:

Susmulkinti salierą, morką, burokelius. Supjautyti svogūną. Daržoves truputi patroškinti svieste ir užpilti sultiniu. Virti, tol kol daržovės visiškai suminkštės, po to jas pertrinti su blenderiu.
Pertrintą sriubą paprieskoniuoti ir užvirinti.
Pagardinti džiovintais baravykais, grietine ir petražolėmis. Patiekti su bulviu bokšteliais, kaip nuotraukoje.

Skanaus

» Rašyti komentarą
» Komentarai