Trinta moliūgų sriuba
![Trinta moliūgų sriuba Trinta moliūgų sriuba](https://m.receptai.lt/uploads/modules/recipes/thumb575x350/5920.jpg)
Akcijos:
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
?
- Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
- Moliūgai, 600 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Supjaustyti moliūgai išverdami sultinyje, išgriebiami, ištrinami pro sietelį ir vėl sukrečiami į sultinį. Kiaušiniai ištrinami su druska ir supilami į sriubą. Pagardinama sviestu ir grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-18 00:22
Jovalas tiktai gausis su tais kiausiniais, jie cia absoliuciai nereikalingi. O jei apkepini svoguna ir nepagaili cesnako bei prieskoniu, tai ir mesos sultinio nereikia, skonis bus pakankamai intensyvus. Prie viso to dar butinai dedu bulviu, kepintu morku, saliero stieba ir sviezia paprika - paprika labai praturtina skoni, pabandykit ![](/app/assets/smileys/02.gif)
![](/app/assets/smileys/02.gif)
2010-10-25 20:06
is moliugo pirma karta kazka gaminau.sriubyte liuks.vaikuciams primine troskintu morku skoni.man tai noretusi skrebucio
uper
![](/app/assets/smileys/40.gif)
2010-10-02 18:22
O kiausinis kam?Vek..grietinele..labai skanu, dar kiti bulviu deda ![](/app/assets/smileys/13.gif)
![](/app/assets/smileys/13.gif)
2009-10-23 00:24
labai skanu
oku:
![](/app/assets/smileys/13.gif)
![](/app/assets/smileys/40.gif)
2015-11-18 00:25