Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Moliūgai, 700 gramų
- Bulvės, 2 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 150 gramų
- Sūris, 150 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Pipirai, juodi
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, 2 litrai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Moliūgą, bulves ir vieną griežinėliais pjaustytą morką sudėti į sultinį ir pavirti 20 min.
Kitą morką sutarkuoti burokine tarka ir šiek tiek apkepinti aliejuje.
Po to dėti smulkiai pjaustytą česnaką, dar šiek tiek pakepinti.
Ten pat keliauja kubeliais pjaustytas svogūnas ir jį reikia dar šiek tiek pakepinti. Ten pat sudėti ir pjaustytus pievagrybius.
Dar šiek tiek pakepinti vis pamaišant. Pasūdyti, papipiriuoti. Viską suversti į sriubą. Pavirti 5 min.
Sriubą pertrinti (blenderiu, mikseriu, kombainu). Suberti tarkuotą sūrį, supilti grietinėlę, susmulkintas petražoles ir dar pakaitinti iki užvirimo. Įdėti šiek tiek prieskoni prieš pateikiant.
» Rašyti komentarą
» Komentarai