Trinta morkų ir moliūgų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Imbieras
- Česnakas, 2 skiltelės
- Svogūnai, 100 gramų
- Morkos, 300 gramų
- Moliūgai, 800 gramų
- Alyvuogių aliejus, 30 mililitrų
- Druska
- Grietinė, 100 gramų
- Grietinėlė, 35%, 60 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Reikalinga gana gili keptuvė arba puodas, nes daržoves troškinsime.
Nulupame svogūnus, česnakus, morkas ir moliūgą.
Viską susmulkiname ir pakepiname ant sviesto ar alyvuogių aliejaus 5-6 min.
Įpilame 1 litrą karšto vandens, įberiame imbiero, druskos ir troškiname ant keptuvės, kol suminkštėja daržovės. Nukaičiame.
Įdedame 1 šaukštą grietinėlės, išmaišome. Viską sutriname su trintuvu.
Sriubą paskaniname grietine ir žalumynais.
Gero apetito!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-17 13:54