Trinta morkų ir moliūgų sriuba

Trinta morkų ir moliūgų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Imbieras
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Svogūnai, 100 gramų
  • Morkos, 300 gramų
  • Moliūgai, 800 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 30 mililitrų
  • Druska
  • Grietinė, 100 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 60 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Reikalinga gana gili keptuvė arba puodas, nes daržoves troškinsime.

Nulupame svogūnus, česnakus, morkas ir moliūgą.
Viską susmulkiname ir pakepiname ant sviesto ar alyvuogių aliejaus 5-6 min.

Įpilame 1 litrą karšto vandens, įberiame imbiero, druskos ir troškiname ant keptuvės, kol suminkštėja daržovės. Nukaičiame.

Įdedame 1 šaukštą grietinėlės, išmaišome. Viską sutriname su trintuvu.

Sriubą paskaniname grietine ir žalumynais.

Gero apetito!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
svajukas
2011-08-17 13:54
Nors vietoj grietineles pyliau truputeli pieno, vistiek gavosi labai skanu, o be to labai sveika