Trinta pievagrybių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pienas, 250 mililitrų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, vištienos, 250 gramų
- Pievagrybiai, pjaustyti griežinėliais, 250 gramų
- Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
- Poras, 0.5 vieneto
- Sviestas, 50 gramų
- Juodieji pipirai
- Druska
- Grietinėlė, 35%, 120 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Puode ištirpdyti sviestą, sudėti grybus, pjaustytą svogūną ir porą, kepti apie 5 min. ol suminkštės.
Suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Į puodą supilti sultinį, pieną, įberti druskos, pipirų, viską gerai sumaišyti.
Sriubą uždengti ir virti apie 20 min, kartais pamaišant.
Sudėti ir trinti kol susidarys kreiminė masė. Galima patiekti. Labai skanu su skrudinta duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-25 18:50
Istikruju ,kada grietinele det?
2014-03-07 12:37
Labai skani sriubyte
2014-01-16 20:03
Dabar darau sita nustabia sriuba Per gaminimo pamokas su klase gaminom
PASAKISKA SRIUBA :b
PASAKISKA SRIUBA :b
2013-04-06 22:13
nerealiai skanu
2015-07-19 19:35