Trinta pievagrybių sriuba

Trinta pievagrybių sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 250 mililitrų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, vištienos, 250 gramų
  • Pievagrybiai, pjaustyti griežinėliais, 250 gramų
  • Svogūnai, nedidelis, 1 vienetas
  • Poras, 0.5 vieneto
  • Sviestas, 50 gramų
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Grietinėlė, 35%, 120 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Puode ištirpdyti sviestą, sudėti grybus, pjaustytą svogūną ir porą, kepti apie 5 min. ol suminkštės.
Suberti miltus ir gerai išmaišyti.
Į puodą supilti sultinį, pieną, įberti druskos, pipirų, viską gerai sumaišyti.
Sriubą uždengti ir virti apie 20 min, kartais pamaišant.
Sudėti ir trinti kol susidarys kreiminė masė. Galima patiekti. Labai skanu su skrudinta duona.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
zinau
2015-07-19 19:35
Turejau orginalu recepta, buvo lb daug sudetiniu daliu, bet poro tikrai nebuvo, buvo salietras
inga
2015-03-25 18:50
Istikruju ,kada grietinele det?
Juste
2014-03-07 12:37
Labai skani sriubyte
Kamile
2014-01-16 20:03
Dabar darau sita nustabia sriuba Per gaminimo pamokas su klase gaminom
PASAKISKA SRIUBA :b
jolanta
2013-04-06 22:13
nerealiai skanu