Trinta porų ir bulvių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Vanduo, 850 mililitrų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Poras, 4 vienetai
- Bulvės, didelės, 2 vienetai
- Sviestas
- Sultinys, kubelis, vištienos arba daržovių, 1 vienetas
- Pienas, 300 mililitrų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Supjaustytus svogūnus pakepinam svieste ant labai žemos ugnies apie 5 minutes. Sudedam pjaustytus porus ir bulves. Viską pamaišom ir pakepam ant labai mažos ugnies apie 15 minučių. Tada pilam sultinį bei pieną ir viską užverdam. Leidžiam užvirti ir verdam ant žemos ugnies kol daržovės suminkštės. Nuimam nuo ugnies ir atvėsinam. Tada viską dedam į blenderį ir išsukam iki vientisos masės. Pilam atgal į puodą ir pašildom. Beriam druskos ir pipirų pagal skonį. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-03-23 18:56
Tos "askarides" yra papuosimas is pjaustyto poro ziedu. vargas, kai reikia nemokytus zmones mokyt apie paprasciausius dalykus...
2010-03-23 15:04
kokios cia askarides plaukioje sriuboj????
2009-11-21 13:12
super skani sriuba k:
2009-11-11 22:20
labai skani sriubyte...itrauksiu i savo receptu sarasa...vertas demesio receptukas...visai mano seimynai patiko jis
2010-08-24 18:49