Trinta runkelių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Runkeliai, lapai, 400 gramų
- Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
- Rūgštynės, 150 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Bulvės, 2 vienetai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Supjaustytos morkos, bulvės, runkelių lapai išverdami dalyje sultinio. Baigiant virti suberiamos supjaustytos rūgštynės. Išvirusios daržovės visos išgriebiamos, ištrinamos pro sietelį ir vėl sudedamos į sultinį. Kitoje sultinio dalyje išverdami supjaustyti runkelių lapkočiai ir sudedami į trintą sriubą. Ji užbalinama grietine ir su druska išsuktu kiaušiniu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai