Trinta sriuba su salierais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Poras, 1 vienetas
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Bulvės, didelės, 4 vienetai
- Česnakas, 2 skiltelės
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 15 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapai, 2 vienetai
- Vanduo, 2.5 litro
- Salierai, vidutinio dydžio šaknis, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Saliero šaknį sutarkuokite.
Porą, svogūną, česnaką susmulkinkite ir pakepinkite ant sviesto.
Į verdantį vandenį suberkite prieskonius ir lauro lapus, sudėkite pakepintas daržoves, salierą ir bulvių kubelius.
Virkite apie 10 min. Įmaišykite grietinę ir virkite dar apie 5 min.
Sriubą sutrinkite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-23 11:45
...atsiprasau, si karta neperskaiciau iki galo...
2014-06-23 11:42
Pavadinimas - "Trinta sriuba...". O kur gaminimo instrukcijoje parasyta, kad ja reikia trinti..?!
2019-10-28 12:19