Trispalvės salotos

Trispalvės salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukinija, geltona, jauna, 100 gramų
  • Cukinija, žalia, jauna, 100 gramų
  • Šparaginės pupelės, virtos, 100 gramų
  • Paprika, nedidelė, orandžinė, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, mažas, 1 galva
  • Krapai, smulkinti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vištiena, krūtinėlė, kepta be riebalų, 100 gramų
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dalį cukinijų supjaustyti labai plonomis riekelėmis(naudoti papuošimui) kitą dalį – nedideliais kubeliais.

  2. Vištieną, šparagines pupeles ir svogūną susmulkinti kubeliais.

  3. Viską sudėti į dubenį, suberti krapus, druską, pipirus, įdėti majonezą, išmaišyti

  4. Puošti cukinijos griežinėliais, žiedeliais supjaustyta paprika.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Audronė
» Rašyti komentarą
» Komentarai