Triufeliai su kalėdiniu punšu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodasis šokoladas, 250 gramų
- Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
- Sviestas, 25 gramai
- Dansukker cukrus Farinas, 5 valgomieji šaukštai
- Kalėdinis punšas, 3 valgomieji šaukštai
- Kakava
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Susmulkinkite šokoladą.
Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę ir cukrų „Farinas“.
Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą, supilkite kalėdinį punšą ir maišykite iki vientisos masės. Palaukite, kol truputį atauš.
Sukrėskite triufelių mišinį į nedidelius indelius ir padėkite į šaldytuvą ataušti.
Lengvai pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai