Triufeliai su kalėdiniu punšu

Triufeliai su kalėdiniu punšu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodasis šokoladas, 250 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
  • Sviestas, 25 gramai
  • Dansukker cukrus Farinas, 5 valgomieji šaukštai
  • Kalėdinis punšas, 3 valgomieji šaukštai
Pabarstymui:
  • Kakava
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinkite šokoladą.

  2. Prikaistuvyje užvirkite grietinėlę ir cukrų „Farinas“.

  3. Nukelkite prikaistuvį nuo ugnies. Suberkite šokoladą, sudėkite sviestą, supilkite kalėdinį punšą ir maišykite iki vientisos masės. Palaukite, kol truputį atauš.

  4. Sukrėskite triufelių mišinį į nedidelius indelius ir padėkite į šaldytuvą ataušti.

  5. Lengvai pabarstykite kakavos milteliais ir patiekite.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai