Triušiena, troškinta aluje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 40 gramų
- Druska
- Triušiena, 1 kilogramas
- Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
- Alus, 0.5 litro
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Triušieną įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Mėsą šaltai palaikykite bent 12 valandų, kad tikrai išsimarinuotų.
Svogūną sukapokite ir pakepinkite ant sviesto bent 1 minutę.
Į puodą sudėkite triušieną, svogūnus, apibarstykite prieskoniais ir užpilkite alumi.
Virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-02 10:18