Triušiena, troškinta aluje

Triušiena, troškinta aluje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Čiobreliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 40 gramų
  • Druska
  • Triušiena, 1 kilogramas
  • Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
  • Alus, 0.5 litro
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Triušieną įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Mėsą šaltai palaikykite bent 12 valandų, kad tikrai išsimarinuotų.
Svogūną sukapokite ir pakepinkite ant sviesto bent 1 minutę.
Į puodą sudėkite triušieną, svogūnus, apibarstykite prieskoniais ir užpilkite alumi.
Virkite ant silpnos ugnies 1 valandą.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gabyra
2011-11-02 10:18
mmm... skanu verta pagaminti! o