Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Triušiena, 1 vienetas
- Bulvės, 12 vienetų
- Karis, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Česnakas, 1 galva
- Grietinėlė, 35%, 500 mililitrų
- Krapai, (džiovinti)
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 9
Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušieną pabarstome druska, pipirais, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves,pabarstome druskos jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-03-05 20:09
Bandziau daryt. Gavosi labai skanu. Aciu uz recepta
2015-07-14 22:59
Turetu buti skanu
2016-09-12 18:15