Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis

Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, 1 vienetas
  • Bulvės, 12 vienetų
  • Karis, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
  • Česnakas, 1 galva
  • Grietinėlė, 35%, 500 mililitrų
  • Krapai, (džiovinti)
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušieną pabarstome druska, pipirais, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves,pabarstome druskos jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 9
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Donata
2016-09-12 18:15
O del puodo paklaust norejau naudojat gilia keptuve ar puoda nes parasyta apkepint triusiena
anzela
2016-03-05 20:09
Bandziau daryt. Gavosi labai skanu. Aciu uz recepta
petre
2015-07-14 22:59
Turetu buti skanu