Triušienos kukuliai

Triušienos kukuliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, 800 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, 30 gramų
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, 60 gramų
  • Taukai (kiaulių), 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Batonas, riekės, 3 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Lauro lapai
  • Druska
  • Slyvos, džiovintos
  • Džiūvėsėliai
Gaminimo instrukcija:

Triušiena sumalama kartu su lašiniukais ir piene išmirkytu batonu. Vietoj lašiniukų galima dėti gerai išsuktą sviestą. Į sumaltą mėsą sudedami visi prieskoniai, kiaušinis, pasūdoma ir labai gerai sumaišoma. Iš masės daromi nedideli kukuliai, į juos įdedama po išbrinkintą džiovintą (be kauliuko) slyvą, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose (beveik verdama). Parusvėję kukuliai išgriebiami iš riebalų, sudedami į kitą indą ir kiek palaikomi šiltoje orkaitėje.
Tiekiami pašildytame pusdubenyje, apšlakstyti tirpintu sviestu. Aplink apdėliojama keptomis bulvėmis, puošiama prieskoniniais žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai