Triušienos mėsos iešmeliai

Triušienos mėsos iešmeliai
Triušienos mėsos iešmeliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, filė, 200 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Rozmarinas, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušienos filė ištrinti prieskonių mišiniu (druska, pipirais, rozmarinu) ir suverti ant medinių iešmelių.

  2. Įkaitinti keptuvę su sviestu ir apkepti (8 - 10 minučių).

  3. Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Danutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai