Triušienos pjausniai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Triušiena, šlaunelių ar juosmens, 800 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 80 gramų
- Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-04-30 13:34