Triušienos pjausniai

Triušienos pjausniai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, šlaunelių ar juosmens, 800 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, 80 gramų
  • Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
  • Sūris, tarkuotas, fermentinis, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jurgita
2010-04-30 13:34
Tureyu buti skanu. Kazka panasaus darau su vistienos krutinele. oku: