Triušienos šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Lauro lapai
- Triušiena, užpakalinė dalis, 800 gramų
- Druska
- Marinatas (acto), skiestas 1:3
Gaminimo instrukcija:
Nuplauta mėsa supjaustoma kubeliais ir 3—4 val. laikoma marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, pavilgoma išplaktame kiaušinyje, pavoliojama džiūvėsėliuose. Taip paruošta mėsa veriama ant iešmelių ir kepama riebaluose arba orkaitėje. Tiekiama nuimta nuo iešmelių su ryžių koše, troškintais kopūstais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai