Triušienos troškinys su ryžiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Triušiena, 800 gramų
- Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Sultinys, skystas, 2 stiklinės
- Morkos, 2 vienetai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Ryžiai, 1 stiklinė
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nuplauta, nedideliais gabalais sukapota (su kaulais) triušiena apibarstoma druska, pipirais ir apkepinama riebaluose. Vėliau ji sudedama į puodą, užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu) ir troškinama. Pusiau ištroškinus sudedamos supjaustytos riebaluose pakepintos prieskoninės daržovės, suberiami nuplauti ryžiai, viskas sumaišoma ir troškinama orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai