Triušienos vyniotinis

Triušienos vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, visas triušis, 1.5 kilogramo
  • Kiaulienos šoninė, rūkyta, 450 gramų
  • Sviestas, 75 gramai
  • Čiobreliai, džiovinti
  • Muskatas
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Nupjauname triušio kojas, o iš likusios dalies išimame kaulus.
Mėsą be kaulų įtriname prieskoniais, vidų patepame sviestu. Susukame vyniotinį, perrišam jį trimis šoninės "kaspinėliais" ir suvyniojame į foliją.
Taip paruoštą vyniotinį palaikome keletą valandų, o paskui kepame orkaitėje apie 45 min. Tada foliją atidengiame, mėsą palaistome kepimo metu susidariusiu skysčiu ir dar truputį pakepame.
Vyniotinį patiekiame šaltą su įvairiomis daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
gintautas
2010-11-03 11:49
BANDYSIU GAMINTI