Triušienos vyniotinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Triušiena, visas triušis, 1.5 kilogramo
- Kiaulienos šoninė, rūkyta, 450 gramų
- Sviestas, 75 gramai
- Čiobreliai, džiovinti
- Muskatas
- Druska
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Nupjauname triušio kojas, o iš likusios dalies išimame kaulus.
Mėsą be kaulų įtriname prieskoniais, vidų patepame sviestu. Susukame vyniotinį, perrišam jį trimis šoninės "kaspinėliais" ir suvyniojame į foliją.
Taip paruoštą vyniotinį palaikome keletą valandų, o paskui kepame orkaitėje apie 45 min. Tada foliją atidengiame, mėsą palaistome kepimo metu susidariusiu skysčiu ir dar truputį pakepame.
Vyniotinį patiekiame šaltą su įvairiomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-03 11:49