Triušio kepsnys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Triušiena, 1200 gramų
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Petražolės
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos lašiniai, 125 gramai
- Svogūnai, 10 vienetų
- Baltas vynas, 200 mililitrų
- Vanduo, karštas, 1 stiklinė
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą supilamas ištirpintas sviestas, sudedami supjaustyti lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, suberiami supjaustyti svogūnai ir petražolės. Viskas pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju vynu ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir plonai supjaustyti pievagrybiai. Triušiena dar patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai