Triušis raudonojo vyno marinate

Triušis raudonojo vyno marinate
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Rozmarinas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorai, konservuoti, 4 vienetai
  • Raudonas vynas, 200 mililitrų
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Triušiena, 1 kilogramas
  • Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vaida
2011-11-27 20:21
aš labai panašiai marinuoju, tai man puikiai gaunasi. Gal saldų vyną pylėt? Vynas turi būti sausas.
oho
2011-11-27 16:40
Šis receptas sugadino visą savaitgalį. Pamarinavom tą triušį, laukem skanaus patiekalo.... o kas gavos tai nei pats paragausi nei kitam pasiulysi!!!!