Triušis raudonojo vyno marinate
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Česnakas, 3 skiltelės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Rozmarinas, 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorai, konservuoti, 4 vienetai
- Raudonas vynas, 200 mililitrų
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Triušiena, 1 kilogramas
- Svogūnai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Triušieną įtryniau prieskoniais, apibarsčiau susmulkintu svogūnu, česnaku, pomidorais, apliejau alyvuogių aliejumi, pomidorų padažu, užpyliau vynu.
Šaldytuve uždengus laikiau per naktį.
Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-27 16:40
Šis receptas sugadino visą savaitgalį. Pamarinavom tą triušį, laukem skanaus patiekalo.... o kas gavos tai nei pats paragausi nei kitam pasiulysi!!!!
2011-11-27 20:21