Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antis, 800 gramų
- Kopūstai, raudongūžiai, 800 gramų
- Razinos, 20 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 80 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Cukrus
- Citrinų sultys
- Česnakas
Gaminimo instrukcija:
Mėsa supjaustoma, įtrinama druska su prieskoniais, ir palaikoma šaltai 1-2 val. Vėliau apkepinama riebaluose ir troškinama ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Raudongūžiai kopūstai supjaustomi ir troškinami. Ant jų suberiami supjaustyti, pakepinti ir su miltais sumaišyti svogūnai, išmirkytos, nuplikytos razinos. Antiena tiekiama pašildytame pusdubenyje su troškintais kopūstais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai