Troškinta antis su daržovėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 50 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 3 vienetai
- Antis, 1 vienetas
- Paprika, geltona, 1 vienetas
- Aitrioji paprika, 1 vienetas
- Česnakas, 3 skiltelės
- Paprika, geltona, 1 vienetas
- Paprika, geltona, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, 250 mililitrų
- Sultinys, daržovių, 1.5 litro
- Petražolės
- Čiobreliai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Antį nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį, dedame anties gabaliukus ir aitriąją papriką. Uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, tuomet dedame juostelėmis pjaustytas paprikas. Taip pat dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa galutinai suminkštės ir išgaruos skystis. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-06 22:12